2021 Fall Meeting Program Schedule*

  • Oral discussion sessions will be 75-minutes in length 
  • Named Lectures and Union sessions will be 90-minutes in length
  • Innovations will be held daily in designated theater
  • Scientific workshops will be held on Saturday and Sunday prior to start of Fall Meeting
  • Poster hall will be open daily with dedicated networking hours each day
 
13-17 December - All times CST
Start Time End Time Duration Session Content
08:00  09:15  75-minutes Oral discussion sessions (inc. Panels)/eLightning sessions (Block I)
09:15  09:45  30-minutes Break
09:45 11:00  75-minutes Oral discussion sessions (inc. Panels)/eLightning sessions (Block II)
11:00  11:15  15-minutes Break (break for lunch or transition to plenary)
11:15  12:15  60-minutes Lunch, Town Halls, and Daily Plenaries 
12:15  12:45  30-minutes Break 
12:45  14:00  75-minutes Oral discussion sessions (inc. Panels)/eLightning sessions (Block III)
14:00  14:30  30-minutes Break 
14:30  15:45 75-minutes Oral discussion sessions (inc. Panels)/eLightning sessions (Block IV)
15:45  16:00  15-minutes Break
16:00  17:15  75-minutes eLightning sessions
Keynotes, Innovations, and Union/Special sessions             
16:00  18:00  2-hours 2-hour Poster Hall Networking (poster hall will be open all day; dedicated networking hours)
18:15  19:15  1 hour Town Halls

*schedule is subject to change